Dzisiaj jest: 25.07.2008 Osób on-line: 10   Strona główna | Forum | Reklama | Kontakt
menu

Reklama

News
Leo Benhakker poprowadzi Feyenoord !
05.05.07 19:20
Selekcjoner Reprezetacji Polski Leo Benhakker będzie prowadził drużynę Feyenordu Rotterdam w w meczach play off o Puchar UEFA. Po nienajlepszym sezone władze klubu postanowiły rozwiązać umowę z  Erwinem Koemanem i powierzyć drużynę w ważnych meczach Holendrowi.
"Leo przedstawił mi na jakim etapie znajdują się przygotowania do meczów reprezentacji Polski. Przedyskutowaliśmy plan obserwacji zawodników w meczach ligowych pod kątem selekcji na mecze reprezentacji z Azerbejdżanem i Armenią. Uznałem, że przez 10 dni Leo może służyć pomocą klubowi, z którym osiągnął tak wiele" - powiedział Michał Listkiewicz.
"Szefowie Feyenoordu są wdzięczni prezesowi PZPN za wyciągnięcie pomocnej dłoni w trudnej sytuacji - powiedział Beenhakker. - Chciałbym mocno podkreślić, że zawsze na pierwszym miejscu będę stawiał w mojej pracy dobro reprezentacji Polski".

Autor: Mat
Źródło: wp.pl

Dodawanie komentarzy dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować (rejestracja jest darmowa). Jeżeli już posiadasz konto proszę się zalogować.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść Komentarzy!

100% EURO-Bonus od bet-at-home.com

Forum piłkarskie
Copyright (c) 2005 Pilkanozna.org PHP by: Scotty

Michael Jordan | Kulturystyka | Hotel Warszawa, Hotels Krakow | kody do gier | Kulturystyka | Teksty piosenek | warszawa | Teksty piosenek | nieruchomości | Teksty piosenek |